"Murals per la Pau" per commemorar Arcadi Oliveres

"Murals per la Pau" per commemorar Arcadi Oliveres

Justícia i Pau ha posat en marxa un concurs. Els murals guanyadors es pintaran en tres espais situats a l'andana de la parada de metro de Diagonal (L3)

16.03.23

Temps de lectura: 4 minuts

Justícia i Pau ha posat en marxa el concurs Murals per la Pau per commemorar l'activista Arcadi Oliveres, emmarcat en la 2a Setmana per la Pau d'aquest any. El termini del certamen és del 13 de febrer al 10 d'abril d'enguany. Els murals guanyadors es pintaran en tres espais situats a l'andana de la parada de metro Diagonal (Línia 3), a Barcelona, i quedaran presents perquè puguin interpel·lar a la ciutadania i convidin a reflexionar sobre la societat que necessitem. L'artista Bernat Oliveres, fill d'Arcadi, realitzarà el quart mural honorífic.

La proposta, que també està organitzada per Fundació TMB, compta amb la col·laboració de l'Institut Català Internacional per la Pau i del Taller d'Art, Cultura i Creació (TACC). El propòsit de la iniciativa és mantenir viu el llegat d'Arcadi Oliveres, qui va presidir l'associació de Justícia i Pau de Barcelona entre el 2001 i el 2014. També, l'objectiu del concurs és potenciar el compromís a favor de la pau, els drets humans, la justícia global, i reivindicar l'art com a vehicle de transformació social i expressió d'esperança.

Podeu ampliar tota la informació de la iniciativa en el següent enllaç, on podeu trobar les bases del concurs i el formulari d'inscripció.

Actes programats

A més del concurs artístic, a partir del 4 de maig se celebraran diversos esdeveniments a diferents punts de la ciutat de Barcelona, tots ells vinculats en el marc de la setmana commemorativa a Arcadi Oliveres i els valors que se'n desprenen. Podeu consultar els detalls dels actes programats aquí.

ETIQUETES

Adolescència Joves Educació en el lleure

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: