Arriba la nova convocatòria de Cavall Fort

Arriba la nova convocatòria de Cavall Fort

El millor recull de tres contes adreçats als lectors de la revista guanyarà el Premi Cavall Fort 2023. Monitors/es d'educació en el lleure, opteu-hi!

13.06.23

Temps de lectura: 2 minuts

Ben segur que les revistes de Cavall Fort tenen presència al nostre imaginari. Ara, arriba la convocatòria 2023 d'aquest Premi. El millor recull de tres contes adreçats als lectors de la publicació rebran el guardó de la Fundació Cavall Fort: 2.500 euros.

L'extensió mínima de cadascun dels relats és de 800 paraules, i la màxima, de 1.000. Cal que les propostes siguin originals, inèdites, i escrites en llengua catalana, tot tenint en compte el caràcter de la revista Cavall Fort i l'edat del seu públic -de 9 a 14 anys-. Coneix la totalitat de les bases aquí!

Els reculls que no hagin estat premiats i que tinguin una qualitat considerada pel jurat, poden ser valorats per publicar-se a la revista. La proposta guanyadora es publicarà a Cavall Fort durant l'any vinent.

Fins quan es poden presentar propostes?

El termini per presentar reculls finalitza el 29 de setembre de 2023.

Comunicació

El recull guanyador es donarà a conèixer durant el mes de desembre de 2023 a través de la mateixa revista, i del seu espai web.

Us animeu a participar-hi?

ETIQUETES

Infància Adolescència Pedagogia Famílies Monitors

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: