Una nova mirada de cara a la infància

Una nova mirada de cara a la infància

Dijous 28 de setembre, Barcelona acull una jornada del Programa d'Innovació per a la Prevenció de la Institucionalització a la Infància.

17.09.23

Temps de lectura: 3 minuts

Noves mirades per a la prevenció de la institucionalització de la infància. Aquest és el títol de la jornada que dijous 28 de setembre la ciutat de Barcelona acull, en el marc del Programa d'Innovació per a la Prevenció de la Institucionalització a la Infància, un projecte que neix de la necessitat d'abordar la prevenció de la institucionalització d'infants i adolescents en situació de vulnerabilitat, amb la xifra en ment que a l'Estat espanyol, un 27,4% dels menors de 18 anys es troba en situació de pobresa o exclusió social.

Concretament, la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL (c. Santaló, 37, Barcelona) és l'espai en el qual s'exposaran els resultats de la investigació en prevenció d'aquesta matèria, així com es presentarà el model innovador proposat per a aquest objectiu. A la sessió, que serà de 9 h a 14 h, assistiran professionals de diverses comunitats autònomes, qui donaran a conèixer els seus aprenentatges, experiències i perspectives sobre el projecte.

L'acció social i el lleure educatiu, de la mà

Dels 25 centres socioeducatius participants en el programa, la Fundació La Vinya, a L'Hospitalet de Llobregat, compta amb dos Centres d'Esplai (CE) federats al Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans (MCECC), el Casal Al Vent! i el CE Ilelà.

M'interessa! Com puc inscriure'm a la jornada?

A continuació, es proporciona el cartell, en el qual es poden consultar les persones assistents, així com les seves funcions. Per assistir-hi, s'ha habilitat un enllaç -present en el cartell-, en el qual es dona la possibilitat d'inscriure's per anar-hi presencialment, o bé seguir la sessió telemàticament.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: