Espiritualitat i natura: un vincle que ens fa créixer. Arriba l'Estris 252!

Espiritualitat i natura: un vincle que ens fa créixer. Arriba l'Estris 252!

En aquesta edició entrevistem a Montserrat Domingo, monja ermitana

19.03.24

Temps de lectura: 2 minuts

Arriba l'edició 252 de la revista Estris, que es titula Espiritualitat i natura. Un vincle que ens fa crèixer

Relació entre natura i espiritualitat

Aquest número gira al voltant del vincle que els humans tenim amb la natura, i com això afecta la manera com monitors i educadors vivim la fe i eduquem els nostres infants.

Aquesta edició parla dels beneficis que aporta als infants el contacte amb la naturalesa i es reflexiona sobre els valors de la cultura ecològica. També es presenta el testimoni d'Alexis Bueno i Carlota Salazar, dos pelegrins que van caminar fins a Jerusalem.

A més, presentem tres fitxes d’activitats i recomanem llibres, pel·lícules, documentals i altres recursos que es poden fer servir per tractar aquests i altres temes amb els infants i els joves. Igualment, el manual fa una proposta sobre com es poden treballar les 3 erres a l’esplai.

Entrevista a la monja ermitana Montserrat Domingo

A la secció de l'entrevista, parlem amb Maria Montserrat Domingo Batlle, una monja que fa gairebé 50 anys que viu sola a l'ermita de Sant Joan de Codolar, al Montsant. Coneixem la seva història i el desig que la va portar a ajudar als altres des de la pregària, el silenci i la contemplació.

A més a més

A la secció de la ruta, Pau Pujol, membre i dinamitzador del projecte d’excursionisme del MCECC, ens convida a descobrir la Serra del Montmell (Baix Penedès) en un dia. Finalment, al Racons coneixem a Clàudia Borràs, monitora de les colònies populars d’Aina (Canillo) i membre del Consell Directiu del MCECC.

Ja disponible

Aquesta edició, que ja està disponible versió digital al portal de l'Iquiosc, és a impremta i en els pròxims dies arribarà a les vostres llars o Centres i Clubs d'Esplai. També es pot trobar a la secció de paperereria de l'Esclat i a l'Abacus

No us la perdeu!!

CONTINGUT RELACIONAT

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: