EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
06 de Abril de 2020
30/07/2019 09:00h
25 anys del Pla de formació de l’associacionisme i voluntariat
Per commemorar la data renova la imatge
25 anys PFVAC
25 anys PFVAC

El Pla de formació de l’associacionisme i voluntariat de Catalunya celebra 25 anys. Per aquest motiu han renovat el logotip i han remarcat els 25 anys. L’organisme va ser creat l’any 1994 amb l’objectiu d’afavorir i promoure la formació de les persones voluntàries.

 

El Pla és una proposta formativa adreçada al voluntariat de qualsevol àmbit d’intervenció que impulsa el Govern i compta amb la participació d’escoles i entitats de formació d’experiència reconeguda.

Per això ofereixen cursos i temàtiques molt centrades en les necessitats de les entitats de voluntariat i associacions. Podeu consultar tots els cursos aquí.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 231
Parlem de com fer del lleure un espai encara més inclusiu amb equips educatius que...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC