EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
28 de Setembre de 2020
11/07/2019 10:21h
25 anys creant teixit associatiu
El CRAJ celebra l’aniversari amb la creació d’un compte d’Instagram
craj
craj

El Centre de Recursos per les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) celebra 25 anys al servei de les associacions juvenils i col·lectius de joves de la ciutat. L’equipament està cogestionat per l’Ajuntament de Barcelona amb l’objectiu de donar suport i acompanyar entitats de joves en el desenvolupament dels seus projectes i activitats.

 

El CRAJ es va inaugurar el 1993 com un casal d’associacions i s’ha anat adaptant a les demandes i les necessitats de les organitzacions juvenils convertint-se en un espai de trobada, de formació, de difusió d’activitats, un facilitador de recursos, i una via per engegar experiències de cogestió i gestió cívica.

 

Una de les novetats que han presentat en el seu 25è aniversari és la creació d’un compte d’Instagram (@crajbcn), per com diuen des del centre, seguir adaptant-se a les necessitats i demandes de l’associacionisme juvenil.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC