EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
27 de Maig de 2020
14/11/2019 12:06h
26a edició del Premi Voluntariat
Cal fer la sol·licitud d’inscripció abans del 21 de novembre
Foto: MCECC
Foto: MCECC

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la Direcció General d’Acció Cívica Comunitària convoquen un any més el Premi Voluntariat. Aquest guardó vol fer visible i reconèixer projectes, programes o iniciatives destacades dutes a terme per entitats que treballen amb persones voluntàries. Alhora també es pretén que les accions premiades esdevinguin referents per a altres entitats i siguin impulsores de noves accions comunitàries.

 

El premi està valorat en 10.000 euros i se’n podran beneficiar totes aquelles organitzacions i entitats que formin part del Cens d’entitats de voluntariat a Catalunya i que desenvolupin la seva activitat en àmbits d’actuació inclosos en l’article 5 de la Llei 25/2015, que parla de voluntariat i foment de l’associacionisme.

 

Per inscriure-us a la convocatòria necessitareu la memòria breu d’explicació de l’entitat i la presentació del projecte o programa ja implementat que opta al premi. Cal tenir en compte que el termini per a l’entrega dels formularis de sol·licitud és el 20 de novembre del 2019.

 

Si voleu consultar les bases completes del concurs o necessiteu més informació podeu clicar aquest enllaç.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC