EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
17 de Febrer de 2019
| Ja som 11245
03/07/2018 11:48h
Més de 30.000 infants i joves participaran en activitats d'estiu de la Fundació Pere Tarrés
Es pretén becar 3.6000 menors amb la campanya “Cap infant sense colònies”
Colònies Lisieux
Colònies Lisieux

A finals de juny es va donar per iniciada la temporada d’activitats d’estiu de la Fundació Pere Tarrés, entre casals, colònies, campaments o rutes. En total, més de 30.000 infants i joves participaran en alguna de les 600 activitats programades per l’entitat durant els mesos de juny a setembre.

 

Dins d’aquesta oferta d’oci alternatiu s’hi inclouen les més de 450 activitats d’estiu organitzades pels centres federats al MCECC (Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans) que després dels aprenentatges adquirits durant els dissabtes del curs decideixen concloure l’etapa amb una gran activitat. Les colònies són la tipologia més destacada però també es realitzaran casals, campaments i rutes arreu del territori català. Aquestes propostes s’han planificat al llarg dels mesos gràcies a la dedicació i acció voluntària de monitors i monitores.

 

Un any més, la Fundació Pere Tarrés ha volgut donar l’oportunitat de gaudir d’activitats de lleure durant l’estiu a infants i joves provinents de famílies amb pocs recursos econòmics i té la intenció de becar un total de 3.600 menors amb una inversió econòmica de més d’1 milió d’euros.

 

La campanya solidària “Cap infant sense colònies” permetrà repartir 1.900 beques als centres d’esplai del MCECC i als centres socioeducatius propis de la Fundació Pere Tarrés, 1.260 beques per a entitats de la Xarxa de Centres Socioeducatius de la Fundació i menors derivats de serveis socials, centres tutelats o escoles, i per últim, 440 beques d’estiu per a activitats pròpies .

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 224
El número 224 de l’Estris se centrarà en el quotidià a les acti...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC