EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
06 de Desembre de 2019
17/05/2019 09:32h
440 Escoltes participen aquest cap de setmana a la Folletada
La trobada educativa d’Escoltes Catalans se celebrarà a Cardedeu
Escoltes Catalans. Folletada
Escoltes Catalans. Folletada

Els dies 18 i 19 de maig hi tindrà lloc a Cardedeu la Folletada, una trobada de 330 Escoltes Catalans de 6 a 9 anys (follets) acompanyats de 110 caps. Els joves acamparan a l’Ermita de Sant Hilari de la localitat.

 

La finalitat de l’aplec  és de caràcter pedagògic i s’organitza cada 3 anys.  Es treballaran competències educatives com la participació i l’autogestió, i es fomentarà la coneixença entre agrupaments d’arreu de Catalunya.

 

Per tal de treballar aquests aspectes, els caps han creat una temàtica al voltant d’un personatge anomenat “Pirata Ximpum”, una pirata que es dedica a salvar illes i que amb l’ajuda dels follets haurà d’evitar que l’illa on viu el follet “Savius” desaparegui.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 228
L'educació en el lleure és pionera en la innovació pedagògica....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC