EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
17 de Febrer de 2019
| Ja som 11245
06/02/2018 10:18h
6 de febrer: Dia de la Internet Segura
Se celebrarà a més de 100 països de tot el món
Dia de la Internet Segura
Dia de la Internet Segura

Promoure un ús segur i positiu de les tecnologies digitals sobretot entre nens i joves és l’objectiu principal del Dia de la Internet Segura. Internet Segura for Kids (IS4K), promotora a l’estat espanyol d’aquest dia, ha triat com a lema per l'edició d'enguany “Crea, connecta i comparteix amb respecte: una Internet millor comença amb tu” per impulsar canvis positius i contribuir a crear no només un lloc segur sinó també un lloc millor per al dia a dia online.

 

La iniciativa anima a participar activament a infants i joves, pares i mares, tutors i tutores, professionals de l'ensenyament, l'educació i el treball social, així com a responsables polítics i empreses.

 

Per aquest dia, a la seva pàgina web hi ha diferents activitats, esdeveniments, vídeos i altres materials. També s’hi pot trobar la iniciativa de la Generalitat de Catalunya Centre Internet + Segura. Les accions i materials elaborats van adreçats a les escoles però també a les entitats.

 

Segons les dades de l’Institut Nacional d’Estadística, el 95,1% dels menors d’edat d’Espanya són internautes habituals i el 70% disposa de telèfon mòbil propi. A més, segons l’estudi “Net Children Go Mobile: Riscos i oportunitats a Internet i l’ús de dispositius mòbils entre menors espanyols (2010-2015” el 83% dels menors de 15 i 16 anys està registrat a una xarxa social. Els nens accedeixen a Internet a una edat cada vegada més curta, passen més temps a Internet i a les xarxes socials, juguen el línia i utilitzen aplicacions mòbils. 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 224
El número 224 de l’Estris se centrarà en el quotidià a les acti...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC