EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL

09 de Juliol de 2020
20/02/2020 11:50h
6.000 persones es ‘posen la gorra’ per vèncer el càncer infantil
La Seu Vella de Lleida s’omple de tallers, exposicions, música i testimonis d’infants que han superat la malaltia
Font de www.social.cat
Font de www.social.cat

El passat diumenge 16 de febrer va tenir lloc a la Seu Vella de Lleida la 7a edició del ‘Posa’t la Gorra’, un esdeveniment molt popular que vol sensibilitzar i donar a conèixer la realitat que viuen els infants que pateixen càncer i les seves famílies. AFANOC Lleida, la delegació lleidatana de l’Associació de Familiar i Amics de Nens Oncològics de Catalunya i el Consorci del Turó de la Seu Vella van ser els encarregats d’organitzar aquesta festa amb concerts, exposicions, tallers i activitats basades en la fantasia, el centre d’interès de l’edició.

 

El ‘Posa’t la Gorra’ també va protagonitzar un moment molt emotiu amb la lectura del manifest, llegit per tres joves d’AFANOC que han patit de prop el càncer infantil. A través del discurs els joves van explicar la seva vivència durant el procés de la malaltia. En el mateix acte hi van participar membres de la junta de l’entitat i autoritats, entre ells l’alcalde de Lleida Miquel Pueyo, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn.

 

Amb la venda de la gorra van aconseguir un dels altres objectius de la jornada, la recaptació de fons per mantenir els serveis que l’entitat ofereix de manera gratuïta a les famílies afectades. Enguany, aquest complement ha estat dissenyat per la firma internacional Pepe Jeans.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 233
Coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC