EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
05 de Juliol de 2020
05/02/2020 11:53h
9è concurs universitari de clipmetratges per comunicar contra les addiccions
Pels guanyadors, es repartiran cinc premis d'entre 400 i 1.200 €
concurso 2
concurso 2

L'associació Promoció i Desenvolupament Social (PDS) presenta el 9è Concurs universitari de clipmetratges per prevenir els riscos derivats del consum de drogues i altres conductes addictives. Sota el títol 'Addiccions: el teu punt de mira', el concurs està obert a rebre els projectes de participants fins al 18 de maig de 2020, a través d'aquest formulari d'inscripció. Pels guanyadors, es repartiran cinc premis d'entre 400 i 1.200 €. 

 

Al concurs, emmarcat dins el programa "El Teu Punt" de prevenció de riscos derivats del consum de drogues i altres conductes addictives entre estudiants universitaris, hi poden participar estudiants de qualsevol universitat espanyola així com estudiants d'ensenyaments de secundària post-obligatoris (batxillerat, cicles formatius i ensenyaments de règim especial). 

 

El vídeo ha de ser inèdit i penjar-se en un web públic (com Youtube, Vimeo, etc.) que permeti el seu visionat lliure i poder incrustar-lo a la web. La seva durada màxima -crèdits a part-  ha de ser de 2 minuts i ha d'estar relacionat amb la prevenció de drogues o altres conductes addictives (joc patològic en línia i jocs d'atzar en línia, per exemple). S'ha de disposar dels drets d'imatge i música.

 

La iniciativa està finançada per la Delegació del Govern espanyol pel Pla Nacional sobre drogues. Les bases es poden descarregar en aquest enllaç.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC