EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
02 de Agost de 2021
29/04/2016 11:22h
A l’Estris 207, marxem d’excursió!
Roger Canals protagonitza l’entrevista central, on parla de la importància de la música en el lleure
Portada 207 estris
Portada 207 estris

Arriba el nou número de la revista Estris amb un interessant i pràctic Centre d’Interès sobre l’excursionisme. Partint de la base que les excursions són una activitat clau en el lleure, els diferents col·laboradors aprofundeixen en el vincle entre l’excursionisme i el lleure i reflexionen sobre valors que hi són intrínsecs com el treball en equip, l’esforç o la sostenibilitat. Tot això, sense deixar de banda la normativa i la bona organització i planificació, elements a tenir molt en compte abans de sortir d’excursió a la muntanya amb joves i infants.


L’entrevista central la protagonitza el músic i compositor Roger Canals, conegut principalment per la seva vessant d’animació per al públic infantil i familiar. A l’entrevista ens parla sobre la seva relació amb el lleure i la importància de la música en l’educació no formal. A més, parla sobre la seva visió actual del lleure després de participar en la Jornada de Monitors/es del MCECC el passat 9 d’abril. Finalment, explica els seus actuals projectes i presenta el seu nou disc després d’emprendre la carrera de cantautor fa just 4 anys amb el nom de Roigé.


Al Manual parlen de la gestió en les entitats de lleure des de diverses vessants, tenint en compte que és tan important l’organització d’activitats com organitzar-les seguint uns processos definits i clars. A la Ruta viatgem fins la Cerdanya, concretament al Circ d’Engorgs i al Puigpedrós, amb una ruta de 2 dies. A la secció Racons ens presenten en Carles Ruiz, membre del Consell Directiu del MCECC.


Tot això, acompanyat d’articles d’opinió, fitxes, recomanacions diverses i notícies d’actualitat entre les quals destaca la Jornada de Monitors de MCECC, en la qual van assistir més de 700 participants, o el premi a la trajectòria a l’Associació Can Palet en la XII edició del Premis Carulla d’Educació en el lleure.

 

El podeu trobar a Iquiosc.cat.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Actualitat
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC