EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
02 de Març de 2021
19/11/2020 19:16h
Les activitats d'educació en el lleure es reprendran a partir del 23 de novembre
La Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya apunta, però, que hi haurà condicions.
Imatge del Pla d'obertura progressiva d'activitats
Imatge del Pla d'obertura progressiva d'activitats

La Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya ha confirmat que "d'acord amb el Pla d'obertura progressiva d'activitats del Departament de Salut, aprovat pel Procicat, a partir del 23 de novembre es podran fer activitats de l'àmbit del lleure educatiu".

 

Amb tot, el lleure s'haurà de reprendre mantenint encara certes restriccions per lluitar contra la covid-19: en aquest primer tram d'obertura, es podran fer activitats a l'aire lliure i, aquelles que es facin en espais interiors, en grups de màxim 6 persones. Aquestes condicions es mantindran pel que fa al segon tram d'obertura i, en el tercer, el màxim de persones per dur a terme activitats en espais interiors s'ampliarà a 10. 

 

"Es podran reprendre les activitats de lleure educatiu presencials que d'ençà de l'estiu estem demostrant que són segures. Des de la Direcció General de Joventut seguim compromesos a garantir el dret al lleure d'infants i joves", ha dit a Twitter la Directora General de Joventut, Laia Girós. 

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 237
En aquest número, diferents experts i expertes ens parlen sobre els aprenentatges p...
Especial Preparem un curs excepcional
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC