L'Ajuntament de Barcelona estudia obrir les escoles bressol a l’agost per fer-hi casals

L'Ajuntament de Barcelona estudia obrir les escoles bressol a l’agost per fer-hi casals

Es faria amb els monitors d'aquests casals i empreses del lleure, i no amb el personal que durant el curs treballa a l'escola.

27.01.21

Temps de lectura: 3 minuts

L'Ajuntament de Barcelona està estudiant obrir les escoles bressol durant els primers quinze dies d'agost per fer-hi casals, segons ha publicat recentment Betevé, on la comissionada d'Educació, Maria Truñó, ha explicat que així es vol "donar resposta a les diferents realitats de les famílies". L'any passat ja es va valorar que algunes escoles allarguessin les activitats d'estiu també durant l'agost però finalment no es va fer. 

La cadena pública barcelonina apunta que s'està valorant amb les escoles i les famílies la possibilitat d'allargar dues setmanes més les ‘bressol d'estiu’, que habitualment ja ofereixen casals durant la segona quinzena de juliol en el marc de la campanya de Vacances d'Estiu.  En tot cas, es faria amb els monitors d'aquests casals i empreses del lleure, i no amb el personal que durant el curs treballa a l'escola.  

Des de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona ja han enviat una carta als centres per informar-los de la iniciativa: obrir per fer-hi casals d'estiu organitzats per les AFA (Associació de Famílies d'Alumnes) i empreses de lleure, en la línia dels que ja es fan a la segona quinzena de juliol i setembre.

ETIQUETES

Estiu Casals

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: