EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
25 de Maig de 2019
| Ja som 11261
29/11/2018 09:28h
Amics de la Gent Gran, guardonada amb el Premi Voluntariat 2018
El 5 de desembre se celebra el Dia Internacional del Voluntariat
Premi Voluntariat 2018
Premi Voluntariat 2018

L’entitat Amics de la Gent Gran ha estat guardonada amb el Premi Voluntariat 2018 amb el projecte “El voluntariat de proximitat com a eina de transformació social”. Un guardó que s’entrega cada any en el marc de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat que se celebra el 5 de desembre.

 

El veredicte es va donar a conèixer el 24 de novembre en un acte públic que es va celebrar a Santa Coloma de Gramanet. Aquest premi anual vol ser un reconeixement social i institucional a les actuacions de les entitats que contribueixen a fer una societat més justa.

 

L’entrega del Premi també va comptar amb diferents activitats i actuacions com l’espectacle “Vínculos” de Papallupas i en col·laboració amb l’Associació Amics del Malalt Mental de Santa Coloma de Gramanet Ammame. També hi va haver la lectura del “Manifest pel voluntariat 2018” i el lliurament de diplomes a les entitats de la Taula Sectorial del Voluntariat.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 226
El Centre d’Interès desglossa la idea que el voluntariat i l’associacionisme...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC