EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
04 de Maig de 2021
29/12/2021 11:26h
L'animació de la fe a l'esplai: aprenem a acompanyar els infants i joves a l'Estris 236
A l’entrevista central, parlem amb en Rafael Bisquerra, president de la Xarxa Internacional d’Educació Emocional i Benestar (RIEEB).
Portada de l'Estris 236
Portada de l'Estris 236

El nou número de la revista Estris (el 236), sobre com acompanyar els infants i joves​ en relació amb l'animació de la fe a l'esplai, ja és aquí

 

En aquest número, diferents experts i expertes ens explicaran com es treballa l’animació de la fe als centres d’esplai i per què és important fer-ho dins la quotidianitat dels infants i joves. També parlaran sobre què necessitem saber per ser animadors o animadores de la fe al nostre centre i us aproparan diverses maneres per treballar-la en diferents temps litúrgics. Farem dues entrevistes a animadors de la fe en centres d’esplai i coneixerem els referents de la fe de diverses persones implicades al món del lleure. Per acabar, veurem la manera de treballar la interreligiositat als centres d’esplai i de cultivar l’experiència interior en un sentit més ampli. 

 

A l’entrevista central, parlarem amb en Rafael Bisquerra, president de la Xarxa Internacional d’Educació Emocional i Benestar (RIEEB). Al Manual donarem pautes per fer un projecte de premonis; a la Ruta, anem d’excursió a Montserrat i al Racons presentem la Queralt Campàs, vocal del Consell Directiu del MCECC.  

 

Tot això, acompanyat d’articles d’opinió, fitxes d’activitats, una crítica de cinema i recomanacions diverses, entre les quals destaca la proposta de llibres de la Maria Elias. 

 

Aviat rebreu a casa l'Estris 236. Si esteu subscrits/es a l'iQuiosc, també la podeu trobar en format digital en aquest enllaç.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC