EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
20 de Gener de 2021
29/12/2021 11:26h
L'animació de la fe a l'esplai: aprenem a acompanyar els infants i joves a l'Estris 236
A l’entrevista central, parlem amb en Rafael Bisquerra, president de la Xarxa Internacional d’Educació Emocional i Benestar (RIEEB).
Portada de l'Estris 236
Portada de l'Estris 236

El nou número de la revista Estris (el 236), sobre com acompanyar els infants i joves​ en relació amb l'animació de la fe a l'esplai, ja és aquí

 

En aquest número, diferents experts i expertes ens explicaran com es treballa l’animació de la fe als centres d’esplai i per què és important fer-ho dins la quotidianitat dels infants i joves. També parlaran sobre què necessitem saber per ser animadors o animadores de la fe al nostre centre i us aproparan diverses maneres per treballar-la en diferents temps litúrgics. Farem dues entrevistes a animadors de la fe en centres d’esplai i coneixerem els referents de la fe de diverses persones implicades al món del lleure. Per acabar, veurem la manera de treballar la interreligiositat als centres d’esplai i de cultivar l’experiència interior en un sentit més ampli. 

 

A l’entrevista central, parlarem amb en Rafael Bisquerra, president de la Xarxa Internacional d’Educació Emocional i Benestar (RIEEB). Al Manual donarem pautes per fer un projecte de premonis; a la Ruta, anem d’excursió a Montserrat i al Racons presentem la Queralt Campàs, vocal del Consell Directiu del MCECC.  

 

Tot això, acompanyat d’articles d’opinió, fitxes d’activitats, una crítica de cinema i recomanacions diverses, entre les quals destaca la proposta de llibres de la Maria Elias. 

 

Aviat rebreu a casa l'Estris 236. Si esteu subscrits/es a l'iQuiosc, també la podeu trobar en format digital en aquest enllaç.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 236
Animació de la què? Animació de la fe! En aquest número, diferents...
Especial Preparem un curs excepcional
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC