EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
30 de Maig de 2020
23/07/2019 09:00h
Aprovat el Pla estratègic de polítiques d’igualtat de gènere 2019-2022
El document inclou més de 320 actuacions
Pla estratègic de polítiques d’igualtat de gènere 2019-2022
Pla estratègic de polítiques d’igualtat de gènere 2019-2022

El govern ha aprovat el Pla estratègic de polítiques d’igualtat de gènere 2019-2022. El document conté 326 actuacions que promouen la igualtat efectiva de dones i de homes durant aquests quatre anys.

 

El Pla inclou sis eixos d’acció, 21 objectius estratègics, 103 objectius operatius i 326 actuacions a desenvolupar en els propers anys. Un dels eixos d’aquest pla és el II Programa d’intervenció integral contra la violència masclista 2019-2022.

 

Pel que fa a l’eradicació de la violència masclista hi ha una gran conscienciació per part de la societat catalana que queda molt per fer per aconseguir aquest objectiu. Tot i això, pel que fa a la igualtat efectiva entre dones i homes, sovint hi ha la percepció que ja s’ha assolit, perquè els drets de les dones ja han estat reconeguts a nivell teòric en el nostre entorn. Una percepció que pot generar no una poca consciència de les múltiples discriminacions indirectes i invisibilitzades que impedeixen a les dones assolir en igualtat de condicions les mateixes fites a les quals els homes poden accedir més fàcilment.

 

Podeu consultar aquí el document del Pla estratègic de polítiques d’igualtat de gènere del Govern de la Generalitat de Catalunya 2019-2022.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC