EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
27 de Maig de 2020
07/06/2019 09:00h
Apunta’t al #CensSenseLlar
La nit del 12 de juny se celebrarà la 4a edició
Apunta't al #CensSenseLlar
Apunta't al #CensSenseLlar

Arrels fundació torna a organitzar una nova edició del #CensSenseLlar a Barcelona. Enguany, es pretén arribar als 700 voluntaris disposats a participar en la campanya del 12 de juny de 22h a les 5h de la matinada.

 

Es realitzaran enquestes a les persones que dormen als carrers de Barcelona per tal de conèixer millor les seves necessitats, avaluar el seu grau de vulnerabilitat, saber el temps que fa que viuen sense sostre, etc. L’objectiu d’aquesta acció és comptar amb informació útil per fer front a la problemàtica del sensellarisme.

 

Per participar heu de ser majors de 18 anys i omplir aquest formulari d’inscripció.

 

Podeu trobar més informació sobre el cens en aquest enllaç, així com escoltar l’experiència de voluntaris de les edicions anteriors en el cens 2016 i el cens 2017.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC