EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
27 de Maig de 2020
07/06/2019 11:55h
Arcadi Oliveres rep la Medalla d’Or al Mèrit Cívic
Un homenatge per la seva trajectòria en defensa de la justícia social i els drets humans
Lliurament de la Medalla
Lliurament de la Medalla

El Consell Municipal va entregar el 6 de juny la Medalla d’Or al Mèrit Cívic a Arcadi Oliveres, expresident de Justícia i Pau, economista i activista social. L’acte, que es va dur a terme al Saló de Cent de Barcelona, va comptar amb l’assistència d’unes 200 persones i va ser presidit per l’alcaldessa en funcions Ada Colau.

 

Amb l’entrega se li reconeix la seva trajectòria a favor de la pau i del desarmament, les nombroses iniciatives en favor dels drets humans i la justícia social, i pel fort compromís amb el progrés de la dignitat humana.

 

Durant la celebració, es va voler destacar el 50 anys que Arcadi Oliveres ha dedicat a defensar la justícia social en diferents moviments, com l’antifranquisme, la lluita contra la pena de mort, contra el comerç d’armes i altres moviments pacífics i animalistes. 

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC