EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
19 de Gener de 2019
| Ja som 11236
11/06/2018 09:25h
Arrels fundació guanya el Premi Ciutadà Europeu 2018 concedit per l’Eurocambra
El guardó s’entrega des de 2008 a persones o organitzacions excepcionals que lluitin pels valors europeus
Foto: Arrels fundació
Foto: Arrels fundació

El Parlament Europeu ha atorgat el Premi Ciutadà Europeu 2018 a la fundació catalana Arrels, entitat que atén a persones sense llar a Barcelona. L’ONG barcelonina va ser proposada per l’eurodiputat català del Partit Popular Europeu, Francesc Gambús.

 

El lliurament del premi serà el proper 17 de setembre a la cerimònia que se celebrarà a la seu del Parlament Europeu a Brussel·les. El premi Ciutadà Europeu és un guardó creat l’any 2008 pel Parlament Europeu que té com a objectiu distingir anualment persones o entitats que promoguin els valors europeus, així com l’enfortiment de la integració europea a través de la cooperació, la cohesió i la implicació en el desenvolupament de la comprensió mútua.

 

Des de 1987, Arrels ha acompanyat més de 10.000 persones sense llar en el seu camí cap a l’autonomia, oferint allotjament, alimentació i atenció social i sanitària. Els seus objectius són atendre les persones sense llar que es troben en les fases més consolidades d’exclusió perquè tornin a ser el més autònomes possible, sensibilitzar la ciutadania sobre la realitat de les persones sense llar, denunciar situacions injustes i aportar propostes que ajudin a transformar la realitat d’exclusió social.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 224
El número 224 de l’Estris se centrarà en el quotidià a les acti...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC