EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL

17 de Juny de 2021
07/05/2020 10:56h
Arranca la campanya #Papers per a tothom
Casa nostra casa vostra defensa la regularització urgent de les persones migrades
Casa nostra casa vostra
Casa nostra casa vostra

Aquest dijous s'ha estrenat la campanya #PapersPerATothom que reclama la regularització immediata de totes les persones que es troben en situació irregular. L'entitat Casa nostra casa vostra -principal promotora de la iniciativa -vol recordar el motiu que va impulsar a milers de persones a sortir als carrers i manifestar-se el passat 18 de febrer del 2017 i anima a la població a reivindicar per les xarxes un missatge unànim d'igualtat i de drets.

 

L'ong explica que la situació en la que es troben ara aquests veïns i veïnes és més fràgil que mai i que segurament no podran fer front a la crisi social i econòmica que vindrà en igualtat de condicions. Amb l'objectiu d'evitar que milers de persones "es quedin enrere" defensen la regularització de totes aquelles persones que actualment es troben en situació irregular.

 

La campanya també reflexiona sobre la possibilitat de poder empatitzar amb situacions que fins ara eren inimaginables per la majoria, i que ja patien molt abans el col·lectiu de persones migrades. Impossibilitat de treballar, un futur inestable, sortir al carrer amb la por de ser identificat, no poder anar a l'escola o dubtar de si el sistema sanitari et podrà atendre. Tot això, pel fet de no tenir papers.

 

Aquesta iniciativa s'emmarca en un context on hi ha desenes de campanyes de l'àmbit europeu amb la mateixa reclamació. A l'Estat espanyol ja hi ha més de 900 organitzacions adherides en diverses campanyes que demanen la regularització urgent de les persones migrants que resideixen a l'Estat espanyol.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Actualitat
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC