EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
24 de Juliol de 2019
12/02/2019 09:00h
Arriba el I Congrés internacional sobre intervenció socioeducativa
Serà els dies 1 i 2 d’abril al CaixaFòrum de Barcelona
Congrés internacional sobre intervenció socioeducativa amb famílies i infància en situació de vulnerabilitat
Congrés internacional sobre intervenció socioeducativa amb famílies i infància en situació de vulnerabilitat

La Fundació Pere Tarrés organitza el I Congrés internacional sobre intervenció socioeducativa amb famílies i infància en situació de vulnerabilitat que se celebrarà els dies 1 i 2 d'abril al CaixaFòrum de Barcelona. El congrés vol ser un espai de participació on es pugui debatre sobre els principals àmbits de la intervenció socioeducativa, compartir els diferents paradigmes de treball, abordar metodologies i estratègies que puguin contribuir a la millora de la intervenció socioeducativa i atendre alguns dels principals reptes en la matèria.

 

Per aquest motiu, el congrés combinarà ponències i debats amb l’exposició de metodologies sobre casos concrets. Els temes tractats durant els dos dies s’emmarquen en temes d’actualitat com les polítiques de protecció social davant situacions de pobresa i vulnerabilitat de les famílies, drets de la infància i la família en situacions de vulnerabilitat i l’educació i l’apoderament de les famílies des d’una mirada resilient.

 

Les persones interessades podeu inscriure-us a través d’aquest formulari fins a l’1 de març.

 

Presentació d’experiències

El Congrés recollirà les comunicacions sobre experiències d'intervenció socioeducativa amb famílies amb fills i filles a càrrec en situació de vulnerabilitat. Per aquest motiu, des de l’organització es convida a les persones i organitzacions d'iniciativa social, públiques o privades, que aportin les seves comunicacions que podran ser exposades al llarg de les dues jornades i es recopilaran un cop finalitzat el Congrés. La informació per presentar experiències està disponible a l'espai de documentació fins al 3 de març.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 226
El Centre d’Interès desglossa la idea que el voluntariat i l’associacionisme...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC