EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
12 de Desembre de 2018
| Ja som 11221
13/03/2018 08:15h
Arriba l’Àgora Jove 2018
El 14 i 15 d’abril es debatrà de participació i incidència política infantil i juvenil
Àgora jove 2018
Àgora jove 2018

El 14 i 15 d’abril de 2018 a El Masnou, el Maresme, se celebrarà l’Àgora Jove organitzada pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. Un espai de trobada que té com a objectiu conèixer experiències participatives actuals i debatre i reflexionar sobre quin és l’estat de la participació d’infants i joves.

 

També l’àgora servirà per fer propostes de com augmentar la capacitat d’incidència juvenil i infantil a les polítiques públiques, a les ciutats i/o pobles, centres educatius i entitats. L’Àgora Jove s’articularà al voltant de diferents activitats que inclouran la dimensió formativa, els debats i la participació activa de les persones assistents. 

 

La trobada també destinarà un espai per conèixer les diferents experiències que es duen terme als municipis, entitats i centres educatius on l’eix fonamental és la incidència en aquest espai. S’analitzaran els elements potencials dels projectes i es debatrà sobre les diferents experiències i el futur d’aquestes.

 

La trobada, que pretén aplegar joves d’arreu de Catalunya, es planteja com un espai de participació de les entitats del Consell. També està oberta a altres entitats del moviment associatiu juvenil i altres persones joves interessades d’entre 16 i 30 anys. Per assistir-hi cal inscriure’s en aquest formulari abans del 2 d’abril de 2018.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 223
Vivim en una societat que, constantment ens repeteix els beneficis d'una vida saludable. Ta...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC