EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
04 de Agost de 2020
14/05/2019 11:14h
Arriba l’Àgora Jove 2019
Se celebrarà el 18 de maig sota l’eslògan ‘Igual de diferents’
Àgora Jove 2019
Àgora Jove 2019

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya celebra un any més l’Àgora Jove. Aquesta edició anirà destinada a debatre sobre la participació i l’associacionisme juvenil, així com la diversitat funcional.

 

Sota l’eslògan ‘Igual de diferents’, pretén acollir joves de Catalunya per reflexionar sobre l’estat de participació juvenil i la inclusió de persones amb diversitat funcional.

 

La trobada se celebrarà el 18 de maig al Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” de Barcelona, on de 9:30h a 19.30h hi tindran lloc diferents tallers i xarrades en 5 espais diferents que podeu consultar en més detall en aquest enllaç.

 

L’acte està pensat perquè hi assisteixin totes aquelles entitats del consell, però també està oberta a altres entitats del moviment associatiu juvenil, col·lectius que treballin amb matèria de diversitat funcional i altres persones joves interessades.

 

Per participar pots inscriure’t en aquest formulari abans del proper 14 de maig.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 233
Coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC