EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
08 de Juliol de 2020
15/07/2019 14:01h
Arriba l’onzena edició de la iMAGInada
La festa autogestionada se celebrarà a Tarragona del 8 al 12 d’agost
Fotos: www.imaginada.cat
Fotos: www.imaginada.cat

Un any més, en el marc de les festes de Sant Magí de Tarragona l’associació sociocultural juvenil La iMAGInada organitza un festival popular que omplirà durant 5 dies els jardins del Camp de Mart amb diversos actes per a totes les edats. El col·lectiu ha confirmat que aquesta edició comptarà amb activitats familiars, tallers participatius, xerrades, espectacles, zones gastronòmiques, un mercat d’artesania i art, concerts, entre d’altres.

 

Amb l’objectiu de transformar l’entorn urbà i generar espais crítics i creatius la iMAGInada ha esdevingut una iniciativa comunitària amb identitat i ha aconseguit fer-se un lloc important dins la programació sociocultural i artística de Tarragona. De fet, un dels motors importants del funcionament de l’esdeveniment són els voluntaris i voluntàries que col·laboren amb el projecte, tant els dies de la festa com la preparació prèvia o el treball de sensibilització sociocultural i comunitària que es porta a terme durant altres èpoques de l’any.

 

Entre les activitats proposades hi destaquen la Fira d’Entitats, un espai dedicat a totes les associacions, entitats, fundacions i cooperatives que volen donar a conèixer el seu projecte i compartir coneixements o inquietuds i també el mercadet d’artesania i art iMAGInARTE, que vol ser un aparador de creació i reunir artistes de tot arreu, de tots els nivells i del màxim de disciplines possibles. A més a més, enguany hi haurà “Art Corners” com graffiters o il·lustradors en diversos punts de la ciutat.

 

El període d’inscripcions per participar al grup de voluntariat, al mercat d’artesania i art “iMAGInARTE” o a la Fira d’Entitats resten obertes fins el 31 de juliol.

 

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC