EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
06 de Abril de 2020
04/09/2019 09:00h
Arriba la 37a edició de la Setmana del Llibre en català
Se celebrarà del 6 al 15 de setembre a Barcelona
Setmana llibre en català
Setmana llibre en català

Arriba un any més la Setmana del Llibre en català. Una fira que té com a objectiu reconèixer la tasca de les editorials que editen en català i de les llibreries que apropen al lector les seves publicacions. A més la fira també busca donar visibilitat al llibre i les revistes i oferir eines per a fomentar la prescripció de la lectura.

 

Durant la 37a edició de la Setmana del llibre en català es potenciarà la trobada entre lectors, llibreries, editorials i revistes que editen en català. Una oportunitat per trobar novetats, per recuperar antics fons editorials i alhora gaudir de lectures en veu alta amb reconeguts autors, actors i periodistes, sopars literaris, taules rodones, nits de música i cinema i espectacles familiars.

 

La fira, que comptarà amb més de 200 expositors, se celebrarà a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona del 6 al 15 de setembre.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 231
Parlem de com fer del lleure un espai encara més inclusiu amb equips educatius que...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC