EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
24 de Juliol de 2019
20/12/2018 09:48h
Arriba la 4ta edició de la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària
Se celebrarà del 21 de desembre al 4 de gener a la plaça de Catalunya de Barcelona
Fira de Consum Responsable
Fira de Consum Responsable

Torna un any més del Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària a Barcelona. La Fira té com a objectiu mostrar a la ciutadania que és possible fer consum responsable i que l’economia social i solidària de proximitat és una realitat a Barcelona.

 

Durant dues setmanes, la fira oferirà informació a totes les persones que s’hi acosten de com és possible comprar i consumir de manera sostenible i solidària durant tot l’any i a totes els districtes de la ciutat. Aquest any es posarà un èmfasi especial en el consum responsable, els seus principis i les seves pràctiques, amb un estand de l’Espai Consum Responsable municipal i una programació específica a la carpa-escenari d’activitats de la fira.

 

Les persones que s’acostin trobaran prop de seixanta projectes, entitats i empreses d’economia social i solidària que ofereixen un ampli ventall d’oferta d’artesania, alimentació, roba, cultura i coneixement, llibres, salut, cura, entre altres. La fira estarà oberta tots els dies excepte el 25 i 26 de desembre i l’1 de gener en horari de 11h fins a les 20:30h menys els dies 24 i 31 que tancarà a les 18 h. Consulta aquí totes les activitats programades.

 

La Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària està organitzada pel Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, en la qual participaran entitats, empreses i projectes de l’àmbit del consum responsable i l’economia social i solidària.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 226
El Centre d’Interès desglossa la idea que el voluntariat i l’associacionisme...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC