EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
29 de Setembre de 2020
27/11/2018 09:40h
Arriba la 6à edició d’Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat
Serà del 27 de novembre al 2 de desembre al CaixaForum de Barcelona
Festival Inclús
Festival Inclús

Del 27 de novembre al 2 de desembre se celebrarà la sisena edició del Festival Inclús al CaixaForum de Barcelona. La mostra s’inaugura amb la projecció de la pel·lícula CAMPEONES de Javier Fesser, representant espanyola en els Oscar. Després de la projecció diferents actors de la pel·lícula i part de l’equip explicaran com han viscut aquesta experiència i com creuen que una pel·lícula pot trencar barreres i estereotips socials sobre la discapacitat.

 

Amb aquesta projecció es donarà el tret de sortida a gairebé una setmana de projeccions, tallers, conferències i activitats que aposten per donar visibilitat al col·lectiu de persones amb discapacitat. La Selecció Oficial de documentals i ficció que es projectaran a l'auditori de CaixaForum inclou 15 obres arribades des de diversos llocs del món com Canadà, Polònia, Brasil, Bèlgica, EUA o Espanya, entre d’altres. Les ficcions són Altas Expectativas, Don't worry he won't get far on foot, La vida de Anna, Clac, Downside Up, Ferides, Flesh of my flesh, la oscarizadaThe Silent Child, i Robarte una noche; i els documentals, A sky without stars, Beyond the Spectrum, Cisco 2020, By Stanley for Stanley, The child who wanted to walk at all costs i The Fight.

 

Al costat de les peces audiovisuals també es realitzaran activitats com a tallers infantils, workshops professionals, conferències i experiències sensorials que es poden consultar al programa.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC