EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
03 de Juliol de 2020
30/04/2019 09:00h
Arriba la ‘Let’s Clean Up Europe!’
La setmana europea de la prevenció de residus se celebra del 10 al 12 de maig
Let's Clean Up Europe
Let's Clean Up Europe

Des de la Setmana Europa de la Prevenció de Residus (EWWR) es coordina cada any una jornada de neteja europea o ‘clean-up day’, que té per objectiu augmentar la conscienciació sobre el problema de la brossa i ajudar a canviar el comportament de les persones en la gestió de residus. La intenció és aconseguir agrupar totes les iniciatives locals en un mateix dia a tot Europa.

 

Aquesta jornada es celebrarà el 10-12 de maig del 2019 on els participants podran comprovar amb l’activitat, la quantitat de residus que s’evoquen en el seu barri o municipi.

 

Per participar en aquesta acció de neteja, podeu consultar els passos a seguir en aquest enllaç

 

El motiu de l'organització de la "Let's Clean Up day" es deu a causa de la producció insostenible, les escasses estratègies de gestió de residus, els patrons de consum de les nostres societats i la manca de sensibilització de la població vers la conservació del medi ambient, milions d’escombraries acaben any rere any a la nostra natura i a les nostres platges i oceans.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC