EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
19 de Gener de 2019
| Ja som 11236
05/11/2018 16:36h
Arriba la quarta edició del #Givingtuesday
Se celebrarà a nivell mundial el proper 27 de novembre
giving
giving

El lema de la quarta edició del Giving Tuesday 2018, tal com recull el vídeo promocional és “I si aquest 27 de novembre unim el món per a un mateix propòsit?”.  El #GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món, aquest any el 27 de novembre, a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etcètera.

 

 

Per participar-hi es pot fer de dues maneres. Per una banda, pots donar un cop d’ull a les causes que hi ha a la web de #GivingTuesday i decidir a qui donaràs. I per l’altra, iniciar una acció a realitzar.

 

El #GivingTuesday va arribar per primera vegada a Espanya en 2015, aconseguint un total de 405.000 € destinats a més de 260 projectes socials, i 982 persones van donar sang per primera vegada. El 2017 la iniciativa va recaptar 601.202 € destinats a més de 300 projectes socials.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 224
El número 224 de l’Estris se centrarà en el quotidià a les acti...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC