EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
12 de Desembre de 2018
| Ja som 11221
08/10/2018 17:27h
Arriba la setena edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya
Serà els dies 26, 27 i 28 d’octubre a la Fabra i Coats de Barcelona
Fira d'Economia Solidària de Catalunya
Fira d'Economia Solidària de Catalunya

Els propers 26, 27 i 28 d’octubre se celebrarà la setena edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya que portarà el títol “D’aquelles llambordes, aquestes alternatives”. L’objectiu és aconseguir que tota la societat sigui partícip i corresponsable de tot allò que la concerneix.

 

La fira, que serà a la Fabra i Coats de Barcelona, se centrarà en tres eixos principals: la sobirania en la gestió de recursos, la sobirania econòmica i la sobirania relacional. Els tres dies hi ha programades diferents xerrades, espectacles, concerts i activitats gratuïtes on també la canalla tindrà l’oportunitat de trobar el seu espai. A més, durant la fira es podran fer compres solidàries i responsables amb ecosols, la moneda social de la #FESC2018.

 

Aquest any la fira ha ampliat l’espai un 25% més en comparació a l’edició anterior. Això implica un 15% més de projectes que s’exposaran.

 

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 223
Vivim en una societat que, constantment ens repeteix els beneficis d'una vida saludable. Ta...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC