EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
10 de Desembre de 2019
13/09/2019 08:47h
Arriba la Setmana Europea de la Mobilitat
Se celebrarà del 16 al 22 de setembre
Setmana Europea de la Mobilitat
Setmana Europea de la Mobilitat

Un any més se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat que té com a objectiu promoure els hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric.

 

Enguany la setmana portarà el lema “Camina amb nosaltres!”. Per això s’han organitzat un seguit d’activitats amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’aire, reduir la contaminació, recuperar l’espai públic i promoure la seguretat en la mobilitat a la ciutat.

 

Per això, a través de les diferents propostes d’aquests dies es buscarà un canvi en el comportament ciutadà en relació a l’ús del vehicle; sensibilitzar la ciutadania sobre els impactes ambientals del transport; impulsar l’ús dels mitjans de transport sostenibles i reflexionar sobre com afecta a la nostra salut l’ús excessiu del transport motoritzat.

 

Consulta aquí totes activitats.

 

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 228
L'educació en el lleure és pionera en la innovació pedagògica....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC