EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
17 de Febrer de 2019
| Ja som 11245
05/09/2018 10:20h
Arriba la tercera edició de La Nit de les Religions
Se celebrarà el 15 de setembre a Barcelona
La Nit de les Religions 2018
La Nit de les Religions 2018

El proper dissabte 15 de setembre se celebrarà la tercera edició de la La Nit de les Religions a Barcelona. Una jornada en què diverses tradicions religioses de la ciutat obren les portes dels seus centres.

 

L’edició d’enguany començarà amb l’acte inaugural a les 12 h amb la conferència “El llegat de Raimon Panikkar” a càrrec del filòsof i escriptor Jordi Pigem a la Sala Martí l’Humà situada a la plaça del Rei. Després serà el torn de l’espectacle musical amb cançons provinents de diferents cultures del món.

 

A banda, des de les 10 del matí i fins a mitjanit, es realitzaran diferents activitats organitzades per les 40 comunitats religioses i entitats participants com visites guiades, tallers, actuacions musicals i teatrals, conferències i degustacions de menjar típic, entre d’altres.

 

La Nit de les Religions té com a principal objectiu promoure un espai de trobada entre la ciutadania i les comunitats religioses de la ciutat de Barcelona; una ocasió per al diàleg i per al coneixement de la diversitat religiosa present al nostre país.

 

Aquesta jornada és una iniciativa de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (AUDIR), i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”.

 

Podeu consultar aquí tot el programa.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 224
El número 224 de l’Estris se centrarà en el quotidià a les acti...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC