EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
27 de Maig de 2020
08/10/2019 16:46h
Arriba la VIII Fira d’Economia Solidària de Catalunya
Serà del 25 al 27 d’octubre a la Fabra i Coats de Barcelona
FESC
FESC

Ja està tot a punt per una nova edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya al recinte de la Fabra i Coats de Barcelona. Enguany, a la fira organitzada per la Xarxa d'Economia Solidària, hi previstes una vuitantena de taules rodones, presentacions, tallers i ponències de debat i de reflexió sobre l’economia social i solidària i, més concretament, entorn els tres eixos temàtics de la fira. Resistint, creant i avançant.

 

En total hi participaran més de 200 entitats vinculades a l’economia social i solidària. A més a la vuitena edició hi haurà més presència de les activitats culturals. Andalusia serà la nació convidada i també es comptarà amb iniciatives transformadores.

 

Tot i això, se seguirà explicant què és l’economia solidària i es donaran a conèixer com aplicar-ho en el dia a dia en aspectes com l’habitatge, l’alimentació, l’oci, l’educació, la comunicació, la tecnologia, el servei a les persones, finances o educació entre d’altres.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC