EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
25 de Maig de 2019
| Ja som 11261
28/11/2018 09:51h
Arriba la XXIII edició de les jornades Futbol Solidari
Seran durant el cap de setmana del 22 i 23 de desembre a l’escola Pia de Mataró
XXIII Jornades Futbol Solidari
XXIII Jornades Futbol Solidari

Un any més arriba les Jornades de Futbol Solidari que organitza el Grup d’Esplai l’Erol amb l’Escola Pia Santa Anna de Mataró. La finalitat d’aquesta iniciativa és aconseguir fons econòmics per un projecte de l’Escola Pia al Senegal.

 

Les jornades de futbol solidari del 22 i 23 de desembre són unes jornades esportives on els participants paguen una quota simbòlica d’inscripció per jugar a futbol. Les persones es poden inscriure en dues modalitats: participació estàndard o participació a la lliga. El més important però d’aquesta iniciativa no són els resultats dels partits sinó la suma de diners per dur a terme el projecte solidari.  La data límit d’inscripció és el 14 de desembre a les 21 hores. A més, durant el cap de setmana també s’organitzen activitats obertes a tothom.

 

El projecte en què es destinaran els fons econòmics

La recaptació es destinarà a l’escola de Thiaroye de Pikine del Senegal. El projecte té com a objectiu afavorir l’escolarització de tots els infants del col·legi de secundària i batxillerat. De fet, l’escola de secundària ja compta amb diferents aules, una sala de professors/es i tres blocs de lavabos, un per pis. Enguany es preveuen treballar la sensibilització amb les famílies per tal d’afavorir l’escolarització de les noies, sobretot en els cicles de secundària i batxillerat.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 226
El Centre d’Interès desglossa la idea que el voluntariat i l’associacionisme...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC