EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
09 de Maig de 2021
22/10/2020 11:51h
Arriba la segona edició d'un concurs per premiar activitats innovadores als Centres d'Esplai
Hi poden participar, fins al 15 de desembre, els esplais federats al MCECC
Després de l’èxit de la primera edició, des del Moviment volen "seguir apostant per aquest concurs"
Després de l’èxit de la primera edició, des del Moviment volen "seguir apostant per aquest concurs"

El Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans (MCECC) arrenca la segona edició del concurs InnovAct, pensat per premiar activitats innovadores d'educació en el lleure que introdueixin novetats en dinàmiques, tallers, etc. Després de l’èxit de la primera edició, des del Moviment volen "seguir apostant per aquest concurs amb l’objectiu d’afavorir la innovació en les activitats d’esplai".

 

Aquestes activitats han de ser innovadores en algun d’aquest aspecte: el desig de millora educativa i expectativa en els objectius proposats, l’originalitat de l’activitat, la millora de l’autonomia i llibertat de decisió dels i les participants de l’activitat, la millora en el tracte i respecte als infants/joves o la innovació en altres elements educatius com l’organització, els espais, les activitats, els materials o procés de documentació. Cada centre o club d’esplai federat al MCECC pot enviar un màxim de 3 activitats i es podran presentar fins al 15 de desembre. 

 

El veredicte del jurat es donarà a conèixer a l’Assemblea General Ordinària del Moviment del 2021. Els premis són: un Scape Room per valor de 150€ bescanviable per un val del mateix import a l’Abacus; una sessió formativa per l’equip educatiu del centre o un àpat en una casa de colònies per valor de 100€. 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC