EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
27 de Maig de 2020
30/10/2019 09:00h
Arriba una nova edició del #GivingTuesday
La convocatòria, a nivell global, serà el 3 de desembre
#GivingTuesday
#GivingTuesday

Per quart any consecutiu s’organitza una nova edició del #GivingTuesday. Una iniciativa que té com a objectiu celebrar l’acció de donar i col·laborar en causes socials. Aquesta acció es podrà fer de diferents maneres: ja sigui donant aliments, diners, objectes de segona mà, temps en forma de voluntariat entre altres propostes.

 

Per això hi ha creada una pàgina web on es poden consultar tots els projectes socials que hi ha en actiu i es pot participar. També hi ha l’opció de crear un nou projecte i compartir-lo a la pàgina web perquè se sumin més persones. I si aquestes dues opcions no encaixen es pot participar en alguna acció o esdeveniment solidari per recaptar fons.

 

La iniciativa, que se celebra al territori des de 2015 ha anat guanyant adeptes. Només al 2018 es van recaptar 697.265€ que es van destinar a més de 300 projectes socials i es fa un lloc com a alternativa al Black Friday i Ciber Monday que se centren en el consum abans de Nadal. 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC