EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
28 de Setembre de 2020
09/11/2018 11:20h
Els Premis Baldiri Reixac a favor de la innovació educativa
Es donaran 46 premis amb un valor total de 71.500 euros
Premis Baldiri Reixac
Premis Baldiri Reixac

La Fundació Carulla convoca els Premis Baldiri Reixac des de fa més de 40 anys amb l’objectiu d’impulsar i reconèixer projectes educatius de centres educatius formals i no formals, així com d’agents educadors i d’estudiants, que apostin per la innovació i l’enfortiment de la modernització de la cultura i la societat catalanes.

 

En aquesta edició hi haurà diverses categories amb dotacions diferents i permetrà a alguns dels guanyadors participar gratuïtament a un seminari en metodologies pedagògiques a través de les arts o bé participar en un procés de mentoria i acompanyament per part de la mateixa Fundació.

 

 

Els premis es classificaran en tres categories:

- 10 Premis Escola Baldiri amb una dotació de 3.000 euros: dirigit a centres amb projectes d’innovació pedagògica i pràctiques educatives de referència que s’estiguin duent a terme i que donin respostes efectives a través de metodologies noves i d’accions de cooperació entre la comunitat educativa.

 

- 6 Premis Baldiri Estímul amb una dotació de 4.000 euros: per a educadors que tenen la intenció de fer possible nous projectes que fomentin la innovació pedagògica a l’hora de resoldre reptes que planteja la realitat educativa.

 

- 25 premis Baldiri alumnes amb un valor de 500 euros cadascun: destinats a experiències de grup innovadores i úniques que hagin donat resolució a un repte educatiu.

 

- 5 premis Baldiri alumnes fins a 1.000 euros en la matrícula universitària o qualsevol altra opció formativa als millors treballs d’investigació de Batxillerat i CFGS.

 

 

Podeu descarregar-vos les bases i omplir els formularis d’inscripció a elsbaldiri.cat. Teniu temps per entregar les candidatures fins el 27 de gener del 2019!

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC