EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
14 de Juliol de 2020
03/06/2019 12:10h
Arriba una nova edició #Motxilla2019
La campanya de microdonacions estarà oberta fins al 15 de juliol
motxilla 2019
motxilla 2019

La Fundació Salut Alta engega un any més la campanya #Motxilla2019. Una iniciativa de microdonacions econòmiques que té com a objectiu finançar les activitats d’estiu que organitzen per a 100 infants i adolescents del barri de la Salut Alta.

 

Per arribar a aquest número d’infants i adolescents, tenen previst augmentar els dies d’activitats i de participants a les colònies. Per això, s’han marcat com a objectiu arribar als 7.500 €. Per fer els donatius es pot fer online, per transferència i mitjançant un codi de l’aplicació de Bizum.

 

Des de la Fundació creuen en el potencial del lleure com a eina d’empoderament i creixement personal. Per això reconeixen que és important que en el context de La Salut Alta, els infants i adolescents puguin participar durant uns dies en activitats de lleure ja que els mesos d’estiu a casa no són recomanables per a cap infant.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 233
Coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC