EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
12 de Desembre de 2018
| Ja som 11221
09/04/2018 14:00h
Arriba VÈRTEX la trobada general del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans
Serà el 14 i 15 d’abril a Vilafranca del Penedès
VÈRTEX
VÈRTEX

El proper 14 i 15 d’abril Vilafranca del Penedès acollirà la trobada general del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC). Enguany la trobada és única ja que, per primera vegada, hi participaran infants a partir de 6 anys fins a joves de 18 anys. En total seran 4.000 persones i més de 250 persones com a voluntàries.

 

Sota l’eslògan “L’esplai multiplica!” la trobada vol ser un punt de trobada per totes les persones que comparteixen una mateixa manera d’entendre l’educació en el lleure a l’esplai. Per aquest motiu, durant el cap de setmana s’han previst diferents activitats dividides en tres franges d’edat: petits, mitjans i grans. Aquestes se centraran en la reflexió conjunta sobre com l’esplai és una autèntica eina de transformació social.

 

La celebració de VÈRTEX a Vilafranca del Penedès no és casual ja que va ser el lloc on es van organitzar les primeres colònies després de la Guerra Civil. Unes colònies que van ser la llavor d’alguns centres d’esplai de Vilafranca com El Grup Esplai Parroquial (GEP Vilafranca).

 

La trobada també coincideix amb la celebració dels 60 anys de l’inici de les activitats en l’educació en el lleure de la Fundació Pere Tarrés i actual MCECC i també de la celebració del 5è aniversari de la primera assemblea del MCECC amb la nova dimensió catalana.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 223
Vivim en una societat que, constantment ens repeteix els beneficis d'una vida saludable. Ta...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC