EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
16 de Juny de 2021
21/05/2019 09:00h
Arriben les Jornades per la Sostenibilitat 2019!
Es busca fer un pas més cap a la sostenibilitat i la preservació del planeta
Jornades per la Sostenibilitat 2019
Jornades per la Sostenibilitat 2019

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) organitza pel dissabte 1 de juny les Jornades per la Sostenibilitat 2019.

 

La celebració es durà a terme a l’Espai Jove La Fontana que es convertirà en un espai verd on es realitzaran tot un seguit de tallers i xerrades que podeu consultar aquí, amb l’objectiu de revertir l’impacte de les persones al planeta.

 

Les activitats aniran enfocades a proporcionar idees responsables, pràctiques d’estalvi, reaprofitament, reutilització i reducció dels residus i l’energia.

 

La participació en les activitats i tallers de la jornada són gratuïtes, però cal que us inscriviu prèviament en el següent enllaç.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Actualitat
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC