EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
11 de Juliol de 2020
24/01/2020 14:50h
L’Associació Catalana per la Pau impulsa l'exposició 'Dones en peu de lluita'
Una mostra fotogràfica de tres països diferents, però amb molts elements en comú, feta per voluntaris/es
Cartell de l'exposició 'Dones en peu de lluita'
Cartell de l'exposició 'Dones en peu de lluita'

L’Associació Catalana per la Pau (ACPAU) porta a l’Espai Jove La Fontana l’exposició Dones en peu de lluita: Palestina, Colòmbia, Mèxic, que recull diversos testimonis de dones, lluita i resiliència. El contingut d'aquesta ha estat documentat pels brigadistes de l’estiu 2019. 

 

L’agost de 2019, quinze persones voluntàries es van desplaçar a Colòmbia, Palestina i Mèxic amb el propòsit d’establir un coneixement directe d’aquestes regions per boca de les comunitats i organitzacions locals que els acollien. Les tres brigades es van reunir i entrevistar amb diferents lideresses i activistes, acompanyades de les entitats sòcies locals de l’Associació Catalana per la Pau: Fundación para los Derechos Humanos y el Derecho Internacional Humanitario del Centro y Oriente Colombiano (Colòmbia); Palestinian Farmers Union (Palestina) i Observatorio de los Derechos Humanos de los Pueblos (Mèxic).

 

Una mostra fotogràfica de tres països diferents, però amb molts elements en comú. Dones lluitadores que en el seu dia a dia s’enfronten a la violència de gènere i a diferents violències polítiques, econòmiques, socials i culturals. En el passat, present i futur resisteixen, en peu de lluita.

 

Ja s'han presentat les Brigades que continuaran la feina de l'Associació Catalana per la Pau l’estiu del 2020.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 233
Coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC