EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
09 de Maig de 2021
21/04/2020 13:40h
Avismón llegirà literatura per telèfon per acompanyar els avis i àvies durant la diada de Sant Jordi
La Fundació ha hagut d’adaptar els seus protocols a causa del confinament
Fundació privada Avismón
Fundació privada Avismón

La Fundació Avismón-Catalunya engega la campanya “Contes per telèfon" per narrar a cau d'orella relats, poemes i contes als avis i àvies usuàries perquè puguin gaudir d'una mica de Sant Jordi tot i la situació de confinament. 

 

La proposta substitueix la iniciativa que portaven a terme cada any durant aquesta data, que consistia amb la visita d’un voluntari o voluntària que els portava una rosa i un llibre. 

 

L’associació atén 800 persones grans a la ciutat de Barcelona i aquests dies realitza unes 2.500 trucades setmanals per parlar durant una estona amb els avis i àvies i saber com es troben o com es senten en aquesta crítica situació. Avismón ha hagut d’anul·lar tots els serveis (acompanyament a domicili, podologia, neteja, fisioteràpia...) fins que s’aixequi el confinament. L’entitat ha rebut, des de que es va declarar l’estat d’alarma, 400 trucades de gent preocupada que volia orientació, o familiars de la gent gran que demanava a Avismón que els truqués per avisar-los que no sortissin al carrer davant el perill de contagi.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC