Busquen joves per un procés participatiu dins el 'YOUTH ACT: Joves en lluita per la justícia global'

Busquen joves per un procés participatiu dins el 'YOUTH ACT: Joves en lluita per la justícia global'

El Consell de la Joventut de Barcelona impulsa 10 debats simultanis entorn diverses temàtiques.

03.05.21

Temps de lectura: 3 minuts

Des del Consell de la Joventut de Barcelona, en el marc del projecte 'YOUTH ACT: Joves en lluita per la justícia global', impulsen un procés participatiu pel qual busquen participants.  

La fase actual, que anomenen 'Àgora de 100', es tracta d'un espai de reflexió i diàleg dirigit a "aportar idees, reivindicacions i propostes al debat públic des d’una col·lectivitat que massa sovint no és tinguda en compte: les persones joves". Així, els impulsors de la iniciativa volen "visibilitzar el potencial de les seves aportacions i emprendre accions col.lectives que comptin amb la diversitat de veus de Barcelona". 

Per això, els divendres 7 i 14 de maig a la tarda, es duran a terme 10 debats simultanis entorn diverses temàtiques (feminismes, antiracisme, emergència climàtica, drets dels pobles, antifeixisme, etc.).  La iniciativa ja ha arrencat amb l'impuls de 20 joves activistes i de l'acadèmia i s'estan tancant les altres 80 participants. Els interessats i interessades poden contactar amb global@cjb.cat

ETIQUETES

Joves Gènere Medi ambient Drets humans

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: