EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
30 de Maig de 2020
08/05/2019 12:00h
Càritas organitza una caminada solidària en el marc del seu 75è aniversari
Serà el 18 de maig al Parc de la Serralada de la Marina
Caminada Càritas retallada
Caminada Càritas retallada

Càritas organitza la 3ª caminada solidària el 18 de maig pels voltants del Parc de la Serralada de la Marina amb motiu de celebració pel 75è aniversari de l’associació.

 

Tindrà inici al complex esportiu Torribera a les 10:00 hores del matí fent un circuit circular de gairebé 9 quilòmetres. Degut a la seva baixa dificultat, està pensat per tots els públics.

 

Els diners que es rebin de les inscripcions aniran destinats al programa “Feina amb cor”, una iniciativa del 2013 que pretén ajudar a les persones que fa més d’un any que estan a l’atur a adquirir nous recursos i habilitats per tenir més oportunitats laborals.

 

Per participar-hi us podeu inscriure en aquest enllaç, on també trobareu informació sobre el preu i els obsequis que rebran els participants, però també altres detalls més concrets de l’esdeveniment.

 

Què és Càritas?

És una associació formada per diverses entitats d’acció caritativa i social de l’església catòlica,  que pretén promoure el desenvolupament integral de les persones i els pobles més pobres i exclusius.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC