EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
08 de Maig de 2021
23/10/2020 11:03h
El CJB premiarà projectes impulsats per entitats i associacions juvenils de Barcelona aquest 2020
En aquesta ocasió, volen premiar també projectes que hagin tingut especial rellevància en el marc de la covid19
L'entrega de premis serà el divendres 11 de desembre
L'entrega de premis serà el divendres 11 de desembre

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) ha obert la 7a edició dels premis #BarnaJove 2020 per tal de "premiar aquells projectes que hagin estat duts a terme o iniciats per entitats i associacions juvenils sense ànim de lucre de qualsevol tipologia al llarg del 2020 a la ciutat de Barcelona". A més, en aquesta ocasió, volen premiar també projectes que hagin tingut especial rellevància en el marc de la covid19, i per això, donen més premis que mai. L'entrega de premis serà el divendres 11 de desembre, en un acte virtual degut a les circumstàncies sanitàries i  el termini de presentació de projectes és fins al 22 de novembre.

 

Els projectes guanyadors comptaran amb les següents retribucions: una dotació econòmica de 2.500€ a repartir entre 5 projectes premiats, 3 per a noves iniciatives en qualsevol dels àmbits en què treballa el CJB i 2 dotacions a projectes que donin resposta a la situació derivada per la COVID-19. La dotació econòmica mínima de cada premiat serà de 300€ i la dotació màxima, de 1.000. Aquesta dotació serà especificada a partir dels criteris d’avaluació (consultar les bases) i del pressupost del mateix projecte.

 

S’estableix una segona dotació en recursos per a 3 projectes premiats més. La dotació per aquests tres premis serà en format de vals de 50 euros per gastar en serveis ofertats pel CRAJ (lloguer d’equips de so, màquines de xapes, carpes, etc.) i l’Espai Jove la Fontana (lloguer de sales). 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC