Com preparem uns campaments?: L'Estris 233 ens ensenya a formar part de l'entorn

Com preparem uns campaments?: L'Estris 233 ens ensenya a formar part de l'entorn

A l’entrevista central, conversem amb Marcel Mauri, vicepresident i portaveu d’Òmnium Cultural

09.07.20

Temps de lectura: 3 minuts

L'Estris 233 ja és aquí! Al nou número de la revista coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments. De la mà de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya esbrinem quins són els elements que converteixen aquesta experiència en una aventura autèntica i extraordinària. Ens parlen de la normativa que l’equip educatiu ha de saber a l’hora de preparar-los, de les activitats més típiques, del paper que hi juguen l’entorn i la natura, etc. També comptem amb el testimoni d'infants i joves que ens fan una valoració de les seves vivències als campaments. 

A l’entrevista central, parlem amb en Marcel Mauri, periodista i vicepresident i portaveu d’Òmnium Cultural. Ens explica la seva trajectòria en el món del lleure i el seu pas pel moviment associatiu.  

Al Manual reflexionem sobre els jocs en positiu i com aquests són una eina educativa clau; a la Ruta, fem cim al Puigsallança i coneixem el paisatge de la Garrotxa, i al Racons presentem la Núria Pujolar, del centre d’esplai La Teranyina, de Sabadell.  

Tot això, acompanyat d’articles d’opinió, fitxes d’activitats, una crítica de cinema i recomanacions diverses, entre les quals destaca la proposta de llibres i contes de Maria Elias. 

El podeu trobar a l'Iquiosc.cat

ETIQUETES

Campaments

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: