EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
01 de Octubre de 2020
09/07/2020 18:17h
Com preparem uns campaments?: L'Estris 233 ens ensenya a formar part de l'entorn
A l’entrevista central, conversem amb Marcel Mauri, vicepresident i portaveu d’Òmnium Cultural
Portada Estris 233
Portada Estris 233

L'Estris 233 ja és aquí! Al nou número de la revista coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments. De la mà de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya esbrinem quins són els elements que converteixen aquesta experiència en una aventura autèntica i extraordinària. Ens parlen de la normativa que l’equip educatiu ha de saber a l’hora de preparar-los, de les activitats més típiques, del paper que hi juguen l’entorn i la natura, etc. També comptem amb el testimoni d'infants i joves que ens fan una valoració de les seves vivències als campaments.

 

A l’entrevista central, parlem amb en Marcel Mauri, periodista i vicepresident i portaveu d’Òmnium Cultural. Ens explica la seva trajectòria en el món del lleure i el seu pas pel moviment associatiu. 

 

Al Manual reflexionem sobre els jocs en positiu i com aquests són una eina educativa clau; a la Ruta, fem cim al Puigsallança i coneixem el paisatge de la Garrotxa, i al Racons presentem la Núria Pujolar, del centre d’esplai La Teranyina, de Sabadell. 

 

Tot això, acompanyat d’articles d’opinió, fitxes d’activitats, una crítica de cinema i recomanacions diverses, entre les quals destaca la proposta de llibres i contes de Maria Elias.

 

El podeu trobar a l'Iquiosc.cat

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC