EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
27 de Maig de 2020
26/11/2019 10:06h
Comença la 7a edició de l’Inclús
El festival de cinema i discapacitat se celebra al CaixaForum de Barcelona
Festival INCLÚS
Festival INCLÚS

Del 26 de novembre a l’1 de desembre el CaixaForum Barcelona acull un cop més el Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, l’Inclús. Aquest esdeveniment inclou 19 obres audiovisuals internacionals que aniran acompanyades de la dinamització d’activitats diverses com tallers escolars, activitats familiars, experiències sensorials, mostres d’innovació tecnològica o teatre inclusiu.

 

El festival Inclús té l’objectiu de donar visibilitat al col·lectiu de persones amb discapacitat d’una forma respectuosa i sense tabús, abordant de cara la temàtica. A més a més totes les peces audiovisuals estaran adaptades, ja sigui amb subtítols per a persones amb problemes d’audició, amb audiodescripció per a persones cegues o amb la presència d’intèrprets de llenguatge de signes.

 

El Festival Inclús, impulsat per l’Associació Inclús i l’Associació de Discapacitat Visual Catalunya i organitzat per la productora Fish Muvi, administracions públiques i altres organitzacions, pretén superar els 2.500 espectadors que va rebre l’any passat.

 

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC